Etiketter

,

Tiden går, längesedan jag var här och knåpade ihop ett blogginlägg. Men nu kände jag att jag behövde få ut känslor och tankar jag inte direkt vill dela på mina sociala medier….

Bitter….ja, just bitter är känslan jag börjar få, och även en känsla av stress. Jag står fortfarande och stampar i singelträsket och just nu är känslan mer kvicksand…. sjunker ner i en slags hopplöshet, orkeslöshet och bitterhet. Nu VILL även jag träffa någon, jag vill inte sitta själv längre, jag vill ha den där pirrande känslan i magen en gång till i livet, jag vill inte möta sista delen av livet själv utan jag vill dela glädje och sorg med någon som vill älska mig för den jag är. Jag vill kunna planera roliga saker och semestrar med någon, jag vill inte alltid vara den som kommer själv på kalas och andra familjesammankomster där jag alltid är femte hjulet….

Så ja jag är på väg att bli en riktig bitterf.. kan inte ens glädjas åt andras kärlek längre, kräks på alla gulliga statusuppdateringar, mys med hjärtat hit och mys med hjärtat dit ….suck…skona mig, ska jag behöva stänga ner fb för att slippa läsa och se eländet?

Men frågan återstår… VAR hittar man en man idag när man är femtio plus och inte ränner ute på krogen??? Dejtingsidor… där har jag varit, där är jag och där är alla de som inte är intressanta…,

Tack kära blogg för att jag fick skriva av mig!

/ E

Annonser