Etiketter

, , , , , , ,

Där lurades jag lite, jag fick inte till ett blogginlägg igår så det kommer här i dag istället.

Ja tiden har ju gått, vi är nu inne på de sista dagarna i oktober. Sist jag skrev var det sommar och semestern var precis över. Sommaren fortsatte ju dock långt in i september med riktig högsommarvärme vissa dagar vilket har gjort att hösten gått väldigt fort.

Vad har då hänt under tiden? Inte så mycket faktiskt. Jobbet tar sin lilla tid och precis som tidigare lägger jag fritiden på barn och barnbarn, vänner och egentid. Träningen har kommit av sig lite men jag har iallafall haft ett bra fokus på kosten vilket har resulterat i en viktnedgång på 8,6 kg hittills. Jag har några kilo kvar sedan är jag på min målvikt. Det var i september när jag la om till strikt lchf under ett par veckor som det tog fart. I dag får jag väl säga att jag kör moderat lchf, i min definition av det så är den strikt i veckorna och på helgen unnar jag mig både lite godis och annat. Jag behöver ha den variationen för att inte tröttna helt.

På dejtingfronten då? Inte mycket att komma med, men jag har faktiskt dejtat lite….får se om det blir något av det eller inte. Jag är osäker på vad jag vill och vågar….

I går hade vi kalas för min lilla O som snart ska fylla tre år. Denna underbara lilla tjej som fyller mitt hjärta med kärlek ❤️


I dag är det underbart höstväder och efter en runda till Friskis och Svettis och ICA så passade vi på att njuta lite i solen. Man får passa på, det ska bli gråväder i veckan igen har jag förstått.


Nu önskar jag en fortsatt fin dag!

Kram/ E

Annonser