Etiketter

, , ,

Ska man tro på det som sägs så bor jag i Sveriges tråkigaste stad, men idag är jag stolt över att bo här. Idag samlades vi, ett par hundra personer, för att tillsammans samla in pengar och ge vår kärlek till Mats Öberg och hans familj. Mats öde har kanske några av er läst om i tidningarna, han ligger medvetslös, svårt sjuk, så sjuk att han inte kan flyttas, på ett sjukhus i Thailand, och hans familj har rest ner för att vara vid hans sida. Det finns alltid två sidor av saker så det ska jag inte uttala mig om, men hans försäkringsbolag och SOS tänker inte göra något för att hjälpa till, så alla kostnader kring sjukhusvård och en ev förflyttning till Sverige får familjen själv bekosta….det har vi ju läst i tidigare situationer att det inte är det billigaste, i nuläget behövs över 2 miljoner…

En av krafterna bakom insamlingen idag är Lars Linder, mannen bakom Lagets Magi som kortfattat handlar om lagarbete. Och det var vad vi gjorde idag, gick samman och gjorde vårt bästa för att hjälpa en familj från vår stad. Nu håller vi tummarna för att allt löser sig till det bästa och att Mats kan flyttas hem så snart som möjligt.


Var rädda om varandra! Kram /E

ps. Vill man på något vis hjälpa familjen kan man swisha till 0734441665 (sonen Rasmus Öberg) eller sätta in på konto 8313-9 524232716-0 Swedbank  (Lars Öberg )

Annonser