Etiketter

, , , , , ,

Idag är det röd dag, Kristihimmelfärdsdagen och jag är ledig. Vad passar väl bättre då än att sommaren kom med raketfart denna veckan? Det är nästan så att det är för varmt att sitta på terassen, men så ljuvligt och nu hoppas vi att detta är startskottet för en lång och härlig sommar. Jag har sen semester i år och ingen resa planerad, jag tar det som det kommer och sparar nog resan till september/oktober om det blir en fin sommar här hemma.

Jag har iallafall laddat upp med en ny bikinigarderob oavsett var den kommer att användas. Ni hittar allt här, passa även på att köpa lite fina sommarklänningar, jag köpte denna underbara färgbomb, älskar den redan och den blir nog en favorit i sommar.


Beach 2016 är körd för min del viktmässigt, jag tänker att till årsskiftet ska jag vara i mål, det får ta den tid det tar. Jag började viktresan för två veckor sedan och kör på Herbalife som jag gjort tidigare, har ju aldrig slutat helt med produkterna men inte kört viktminskningsprogrammet vilket jag gör nu, 2 shakes, ett lagat mål mat och två mellanmål och träning som vanligt 3-4 pass i veckan. Det har gjort – 2,1 kg på dessa två veckor. Är ni intresserade av att veta mer om produkterna så kontakta mig och lämna mailadress så berättar jag mer.

Nu ska jag ut i solen igen, ha en underbar helg och det ser ju ut som solen skiner på hela vårt land.

Må bäst! Kram / E

Annonser