Etiketter

, , , , , ,

Jo, jag är här än, bara lite mer sällan. Just nu är det mycket som händer och jag försöker få ihop många saker samtidigt men det blir nog bra. Jag får berätta mer efterhand men jag har inbokade möten med mäklare, bank, byggfirma och lägg sedan till en bilbesiktning, ett läkarbesök, kalas och en Gotlandstripp …så…phjuuu 😊  Dessutom tog jag beslutet att släppa min skidresa och lägga ut min stuga till uthyrning, det är blandade känslor men det får vara så detta året av olika anledningar, ibland får man inte ihopa det bara.

Min långa ledighet gick i en rasande fart, lite träning, lite slappande, familjemys och så vips var de 5 dagarna förbi. Nu har jag avverkat den första hela veckan sedan innan jul, det var lite ovant och fredagen var välkommen i går. Jag inledde helgen med fredagsfys på Friskis och därefter fredagsmys med sushi och en bukett vackra tulpaner för att fira tulpanens dag. 

   
 

Nu idag har jag med varit på Friskis men inte i träningssyfte, iallafall inte på det viset men viktig träning ändå, idag var det nämligen HLR-utbildning och det är något jag är glad för att jag får möjlighet att lära mig. Har ni möjlighet via ert jobb eller som jag via min Friskisförening så ta chansen.
  

Nu önskar jag er en fortsatt skön helg, må bäst och var rädda om varandra!

Kram / E

Annonser