Etiketter

, , , , , , , ,

Vi har kommit några dagar in i september, årets första höstmånad. Och höst har vi fått. Det regnar, blåser och temperaturen är ”vantar på morgonen kallt”. Jag hoppas verkligen inte att det blir såhär nu hela hösten. Jag vill ha sol och morgonfrost, hög och klar luft, det gillar jag, samtidigt kan det vara mysigt att då och då ha riktigt busväder och bara få krypa in under en filt, tända ljus och mysa….och hade det varit med någon man tycker om…ja då hade det varit extramysigt….men det lär ju inte hända.

Har det hänt något kul då? Ja då, i veckan som gick tog jag ledigt en eftermiddag och hämtade mina små älsklingar på dagis, mys på högsta nivå ❤️ I lördags var jag med en väninna på grisfest som hade anordnats på torget i stan, vi hade jättekul, god mat och mycket dans, trevliga människor så en lyckad kväll.

Träningen då? Jag är i gång än, augusti slutade på 1145 minuters träning och 25 pass 👍🏻 September har startat lite knaggligt både med träning och mat men som alla säger….i morgon är en ny dag så det är bara att ta tag i de goda vanorna igen innan det blir en urspårning.

Nu önskar jag er en skön söndagkväll, må bäst!

Kram / E

  

Annonser