Etiketter

, , , , , , ,

Då har jag klarat av den stora omställningen, att gå från fyra veckors ledighet till att jobba 8-9 timmar om dagen och till råga på allt..1/2 reapriset vilket gjorde veckan om möjligt ännu mer tuff.

Jag kan stolt säga att jag lyckades med min plan att hålla igång träningen även denna veckan, det blev 1 löprunda, 3 pw och en timme på gymmet. Sjukt nöjd, det som oroar mig nu är att mitt knä börjat göra ont, jag fixar inte att gå och stå så långa dagar på jobb, det är hårda golv och skorna är inte alltid gjorda för det. Jag kände av det idag när jag var ute på pw med….jag blir inte glad om det stoppar mina planer på att träna regelbundet även nu när jag jobbar. Men Juli stänger jag som en av mina bästa, kanske är det rentav DEN bästa träningsmånaden någonsin…1175 minuters skrapade jag ihopa och glad är jag 😊

  
Denna fredag tillbringas hemma framför tvn eftersom jag jobbar i morgon. Jag var ledig idag och har hunnit med att besöka både föräldrarna och sonen med familj, handla och städa av huset lite så jag slipper i helgen. Var även och hämtade ut ett litet paket med…ja en Odd Molly tröja såklart, det har blivit lite många sådana nu i sommar men jag älskar verkligen deras kläder.

  

Och nu mina vänner håller jag kväll så på återhörande, må bäst och sköt om er!

Kram / E

Annonser