Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Japp, nu har mina lata dagar tagit slut. Ledig lördag och söndag men på måndag börjar allvaret, hur nu det ska gå…

Jag har inte gjort så mycket planerade saker under dessa fyra veckor, det blev en tripp till Gotland med dottern och barnbarnen och en helg i Köpenhamn med dottern. Vädret summerar jag som dåligt, det var de två första veckorna som var ok, de andra två kunde varit bättre. Men jag har fått till ett par dopp i havet iallafall och fler kan det väl bli, jag får hoppas på fina helger här nu framöver. Och som alltid vid ledighet, lite bubbel, vänner, utekvällar och trevligheter.

  
Något som gått desto bättre är min träning och min resa mot ett hälsosammare liv. Jag har varit helt godis, kak och snacksfri sedan 1/7… ”klapp på axeln”, jag har ätit ordentligt och regelbundet och jag har tränat nästan varje dag, pw, löpning och gymmet. Detta har gett ca 3 kg neråt under semestern och det är jag nöjd med. Nu återstår det att se om jag lyckas hålla de goda vanorna även under stress, tider att passa och långa arbetsdagar, det har varit svårt tidigare men jag tänker vara positivt inställd och inte sätta ribban för högt. Jag blev tipsad om denna appen, ett lite kul sätt att ha koll på antal träningstillfällen, TG, Training Goal, en gratisapp 😊

  
Hoppas er sommar varit bra så här långt och kanske är er semester med slut, kanske har ni fler veckor kvar att njuta, oavsett, tag hand om er och må bäst!

Kram / E

Annonser