Etiketter

, , , , , , ,

Förra veckan åkte jag och mina butikschefskollegor från alla länder till Göteborg för två dagar av inspirerande möte, firande och party, Lindex, företaget vi jobbar på firar 60 år i år och vi var inbjudna.
Vi från södra Sverige tog tåget upp på onsdagen och checkade in på Gothia Towers vid 20 på kvällen.

På torsdagmorgon begav vi oss till Svenska Mässan och registrerade oss och sedan tog vi plats i en stor sal med en scen i mitten. Där tillbringades hela dagen, det var intervjuer med våra ledare, designers, samarbetspartners, en föreläsning med en entrepenör från England, Sahar Hashemi och det blandades med musik och dans på scenen.
Moderator för detta var Petra Mede som gjorde ett kanonjobb.

IMG_0992.JPG

Efter detta var det en timme på hotellet för att svida om och ta ett glas bubbel i baren innan vi lotsades ut till väntande bussar som skulle ta oss till en hemlig festplats. Vi hade lyckats klura ut lite genom sociala medier vem som skulle närvara på partyt men inte var det var.
Festen hade ordnats av självaste Mikael Bindefeldt och det var från hans specialchartrade tåg som vi kunde följa #lindex60 från hans medbjudna gäster och därmed se vilka som befann sig ombord.
Vi togs till Frihamnen i Göteborg där det hade ställts iordning två stora byggnader/tält där vi bjöds på mera bubbel, mingel, snittar och en massa festklädda människor som hade någon anknytning till Lindex.

IMG_0993.JPG

Efter ett tag fick vi gå över till den andra byggnaden, längs en guldbeklädd gång kom vi in till en scen med catwalk, det spelades svag musik, det var svag belysning och sakta fylldes alla platser med människor. Nu började vi även se lite av kändisarna, Anja Persson och hennes Filippa, Lars Wallin, Mikael Bindefeldt själv, Blossom, Jasmine Cara, moderedaktörer från olika tidningar, bloggare, Herr och fru Shimoda mfl.

IMG_0994.JPG

Och så drog det igång, en superhäftig modevisning med Mikas modeller och VÅRA …LINDEX kläder! Sååå snyggt och vilken resa vårt företag har gjort, vi ÄR verkligen ett modeföretag idag och om jag inte trott på det innan så gör jag det efter att ha sett detta.
Det var artister som uppträdde under tiden bla Icona Pop, Sophie Ellis Bextor och Agnes!

IMG_0995.JPG

Och slutligen kom han då….han som har designat en kollektion till oss..självaste Jean Paul Gaultier!!!! Fattar ni!!!! Vilket jubel, guldkonfetti och applåder! Kollektionen är i butik den 8:e oktober!

IMG_0996.JPG

Ja detta var en once in a lifetime sak att få vara med om, efter modevisningen var det mera bubbel och mingel med kändisarna, musik och dans innan vi tog bussarna tillbaka till hotellet för en god natts sömn, vi skulle ju ha möte dagen efter med.
Och så på fredagen åkte vi hemåt med tåg igen och landade hemma vid 21, trött med väldigt nöjd med de två dagarna.

IMG_0997.JPG

/ E

Annonser