Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Godkväll, en ny vecka har startat, tisdag och jag sitter under filten i soffan denna kväll. Lite trött, frusen och känner av en molande huvudvärk. Tror att det är spänningar från skuldan som spökar som vanligt så det får bli en stund på spikmattan innan jag ska sova.
Helgen som gick satt jag ensam både fredag och lördag, helt ok faktiskt, jag hade lite att fundera på och efter den tuffa veckan på jobb behövde jag nog bara vara utan något planerat.
På fredagen efter jobb åkte jag till min son och svärdotter för att titta på deras nya hus som dom fått nycklarna till samma dag, nu ska dom renovera och fixa en månad innan dom flyttar in på riktigt, det kommer att bli så fint.
Lördagen började jag med att åka ut till Ellinge på förmiddagen, tog en lång promenad med Selma, vädret var blött och grått men skönt att få luft och hämta lite energi.

20131105-212322.jpg

På eftermiddagen åkte jag och tände ljus på tre gravar, Dedos (mina barns farfar, alltså min fd svärfar), mina morföräldrars och min pappas, det blev en runda som tog mig till Saxtorp och Landskrona rent geografiskt men rundan tog mig även tillbaka i tiden och i minnena….oj vad åren gått och vad mycket som hänt i mitt liv som min pappa och mina morföräldrar aldrig fick uppleva.
Det är över 30 år sedan mormor och morfar dog och det är 28 år sedan min pappa valde att avsluta sitt liv….
Någonstans vill jag tro att dom finns med och ser mig, sina barnbarn, barnbarnsbarn och att dom är stolta över vad det blivit av oss.
Men jag vet inte, något tror jag på men det är inget jag kan sätta ord på eller förklara, kanske är dom närvarande, kanske inte.

20131105-212432.jpg

Nu är det en vanlig jobbevecka igen, förhoppningsvis lite lugnare än förra. Jag behöver få tid till kontor, schemaläggning och utvecklingsamtal och det är svårt när det är så hektiskt som det var, då behövs jag i butik hela dagarna.
Trött är jag, men nu sitter jag ju under filten och tänker kämpa på och hålla mig vaken för att titta på Fest hos Bagge Wahlgren, såg det förra veckan och det var helt ok.
Så, ha en skön kväll, jag säger godnatt.
Kram / E

Annonser